Monster Hunter World: Iceborne’un Fiyatı (ve dahası!) Yeni Bir Video ile Birlikte Açıklandı

Monster Hunter World: Iceborne’un Fiyatı (ve dahası!) Yeni Bir Video ile Birlikte Açıklandı

Eylül’e şunun şurasında ne kadar kaldı, değil mi?

Monster Hunter: World’ü, sanırım, artık duymayan kalmamıştır. Hani Monster Hunter serisini “niş” bir seri olma kaderinden kurtarıp, batı ülkelerinde popülaritenin dibine vurmasını sağlayan oyun.

Yılın oyunu ödüllerinde yılın RPG’si seçilmesi, aynı zamanda Capcom’un şimdiye kadar en çok satan oyunu ünvanına sahip olması gibi ufak tefek başka detaylar da var tabi Monster Hunter: World hakkında söyleyebileceğimiz.

Oyun bu kadar yoğun bir ilgiye maruz kalınca Capcom’da Monster Hunter: World’ü çıkarttığı noktada bırakmamış, ücretsiz DLC’ler ve etkinlikler ile oyunu bu güne kadar desteklemeyi sürdürmüştü. Sonrasında ise oyunun ilk devasa genişleme paketi Iceborne’u duyurmuştu.

Bugün ise Monster Hunter: World için duyurusu aylar evvel yapılan “Iceborne” eklentisinin fiyatı, tam çıkış tarihi ve oynanışı ile ilgili pek çok detay ise bugün yayımlanan video ile duyurulmuş oldu.

Video’da oyunun geçeceği yeni haritanın tamamen karlar, buzullar ve ağaçlarla kaplı olduğunu görüyoruz. Ayrıca seriye yeni eklenen “ağaçları yerinden söküp atabilen kar keçisi canavarı” (İsmi Banbaro imiş) , “karda yüzen çakma Zamtrios”  ve “Buz saçan Kushala Doara” diyebileceğimiz yeni Elder Dragon da yayımlanan video’da göze çarpan detaylar arasında. Nargacuga’nın geleceği de zaten belli olmuştu, video’nun sonlarına doğru Tigrex’in kükremesini duyunca bir nev’i o da garantilenmiş oldu. Ayrıyeten yepyeni oynanış elementleri ve eşyaların da oyuna eklenmiş olması oynanışı iyice zenginleştireceğe benziyor.

Hepsinden öte, Monster Hunter fanatiklerinin çıkması için sabırsızlandığı “G-rank” Iceborne ile geliyor. Monster Hunter: World’ün önceki oyunlardan daha dinamik yapısını da göz önünde bulundurduğumuzda, oyunun zorluğunu fezaya çıkartacak bu görevler, EN ZOR’u tecrübe etmek isteyen avcıları bekliyor olacak. (Arch Tempered’ler yeterince zor değilmiş gibi şimdi bir de G-Rank için kasacağız anlaşılan)

Tüm bunlar ve daha fazlası Eylül ayında Iceborne eklenti paketi ile Monster Hunter: World’e eklenmiş olacak. Iceborne’un fiyatı 40 dolar, Monster Hunter: World ile birlikte sunulan paketi aldığınızda ise fiyatı 60 dolar olacak. Ön sipariş yaptığınız takdirde bir adet “layered armor” yani karakter skini hediye olarak gelecek.

Eee, ne dersiniz, Eylül ayında canavar avına dönmeye hazır mısınız?

İçeriği sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz:

Bu haberle alakalı ya da farklı konularda yorum yapmak, kendiniz gibi okurlarla konuşmak isterseniz, forumumuz tam size göre. Buraya tıklayarak foruma erişin

Benzer Yazılar

Team Fortress 2’cilerle Deadlock’cular Kavga Halinde

Team Fortress 2'cilerle Deadlock'cular Kavga Halinde


Team Fortress 2'cilerle Deadlock'cular Kavga Halinde

Valve’ın yeni gözdesi Deadlock, TF2 hayranlarını üzüyor gibi gözüküyor. Team Fortress 2 (TF2) oyuncuları, Valve’ın yeni oyunu Deadlock’a ilgiyle bakarken, yılların sadık hayran kitlesi Valve’ın kendilerine dönüp bakmasını umutsuzca bekliyor. Valve’ın bot sorunlarına getirdiği çözüm, oyunun...

Gamescom ve Black State’i Konuştuk

Gamescom ve Black State'i Konuştuk


Gamescom ve Black State'i Konuştuk

Bundan sonra oyunlara dair her şey YNP kanalında olacak, ilk bölümde Gamescom ve Black State'e değindik. Sohbet muhabbet burada! Artık, imkan ve fırsatlar oldukça YNP ekibinde yer alan oyuncu kardeşlerimle gerek dünya gerek Türkiye özelinde oyunlara dair muhabbet yapacağız. Sadece oyun...

En Zengin Oyun Geliştiricileri Ve Fenomenleri Listelendi

En Zengin Oyun Geliştiricileri Ve Fenomenleri Listelendi


En Zengin Oyun Geliştiricileri Ve Fenomenleri Listelendi

Birleşik Krallık oyun sektöründeki en zenginler listelenmiş durumda. Listenin başında, daha önce hiç duymadığım oyunlar ve stüdyoya sahip olan Igor ve Dmitry Bukhman kardeşler var. Bu benim suçum olabilir zira mobil oyunlarla zerre alakam yok. Öyle ki mobil Total War'ları bile oynamıyorum...

Yorum Bırak